راه اندازی یک نانوایی در خانه

چگونه می توان یک تجارت نانوایی را از خانه خود راه اندازی کرد

فهرست محتوا

مقدمه

از آشپزی کردن لذت می برید؟ آیا شما برای جمع آوری کمک های مالی برای فروش کوکی های مدرسه یا سازمان های غیرانتفاعی محلی اقدامات داوطچگونه می توان یک تجارت نانوایی را از خانه خود راه اندازی کردلبانه انجام میدهید؟ آیا مسابقات پخت و پز را در تلویزیون تماشا می کنید و آرزو دارید که برای کسب جایزه بزرگ برای افتتاح نانوایی خود رقابت کنید؟

ای کسانی که به وقایع ایمان آوردید وقت آن نرسیده است که بخواهید از توانایی خود در پخت غذاهای خوشمزه سود ببرید؟ به کسب و کار های واقعی فکر کنید. دیجی کالا شدن، مارک زاکربرگ، استیو جابز … دست از خیال پردازی بردارید. سعی کنید یک کسب وکار درست را راه اندازی کنید. باشد که رستگار شوید

با ما همراه باشید…

محبوبیت مشاغل مربوط به محصولات پخته در چند سال گذشته افزایش یافته اخیراً ، بسیاری از کارآفرینان شروع به فروش کیک ، نان و کلوچه های خود در خانه کرده اند و به نانوایی های معمولی خرده فروشی و حتی فرنچایز تبدیل شده اند.

وقتی صحبت از پخت و پز در خانه می شود ، انواع مختلفی از غذاها را می توانید تهیه کنید ، از جمله:

کیک و کیک

کلوچه ها

براونی و بارها

پای

مافین

نان ها

شیرینی

بیسکوتی

راه اندازی نانوایی خانگی ممکن است سرگرم کننده و آسان به نظر برسد-به هر حال ، شما در حال حاضر مشغول پختن غذا هستید. اما اجرای مشاغل پخت و پز خانگی چند نکته منفی دارد که باید قبل از پخت اولین دسته از غذاهای خوشمزه به آنها توجه کنید.

در اینجا یک مرور کلی و چند منبع در مورد چگونگی تبدیل عشق خود به پخت و پز به یک مشاغل خانگی وجود دارد.

مزایای یک تجارت پخت خانگی

چندین دلیل بزرگ برای شروع فروش محصولات پخته شده از خانه وجود دارد ، از جمله:

کاری را که دوست دارید انجام میدهید ، البته (با این فرض که عاشق پختن غذا هستید).

لحن خلاق شما  احتمالا یک تغییر منحصر به فرد بر روی محصولات پخته شده ایجاد خواهد کرد.

شروع آسان. شما صرفا نیاز دارید جایی برای  آشپزی داشته باشید.

همیشه بازاری برای محصولات پخته و خوش طعم وجود دارد.

بسته به توانایی تحویل یا حمل کالای پخته شده شما ، می تواند به صورت محلی و/یا آنلاین بفروشد.

معایب مشاغل پخت خانگی

همه مشاغل دارای معایب منفی هستند ، از جمله مشاغل مربوط به فروش محصولات پخته شده در خانه ، مانند:

به فکر مجوز باشید تا خدایی نکرده تمام تلاش تان از بین نرود.

آشپزی کار واقعا پر زحمتی می باشد و زمان زیادی را از شما خواهد گرفت.

در حالی که خانواده شما ممکن است آشپزی شما را دوست داشته باشند ، مشتریان شما ممکن است دوست نداشته باشند. (آدم ها سلایق متنوعی دارند، سعی کنید جامعه مشتریان احتمالی خود را از ابتدا محدود کنید. این موضوع به شما کمک میکند همیشه بهترین کیفیت را برای مشتریان تان به ارمغان بیاورید)

رقابت ممکن است دشوار باشد و شما باید بدانید که چگونه در بین رقبایتان متمایز باشید.

آنچه برای راه اندازی یک کار پخت خانگی نیاز دارید

ناگفته نماند که شما باید روش پخت را بدانید و دستورالعمل های خاص خودتان را داشته باشید.

موارد زیر را حتما رعایت کنید:

مهارت و دانش کافی در مورد تهیه غذای ایمن و مسائل احتمالی رژیم غذایی. (به عنوان مثال ، اگر می خواهید بادام زمینی در آشپزخانه خود داشته باشید باید به مصرف کنندگان که به آجیل حساسیت دارند هشدار دهید.)

تجربه خدمات خرده فروشی یا خدمات غذایی بسیار مفید خواهند بود.

برای نگهداری مواد اولیه تدبیر کنید. ( بخش زیادی از سود در بخش مواد غذایی ، تامین مواد اولیه با کیفیت و با قیمت مناسب است. مراقب باشید مواد اولیه شما فاسد نشوند. حتما جای مناسبی را برای نگهداری این مواد در نظر بگیرید)

مجوز های مورد نیاز را در حین کار اخذ کنید. بازرس بهداشت ممکن است به خانه شما سر بزند.

رقابت را بفهمید.  شما باید بدانید که چگونه محصولات پخته شده شما در بین مردم متمایز می شود.

اگر آمادگی شروع به افزایش سود را دارید ، در اینجا مراحل راه اندازی مشاغل پخت و پز خانگی خود آورده شده است.

قوانین و مقررات  شهر خودتان را در مورد مشاغل خدمات غذایی و مشاغ خانگی بیابید.

برای راه اندازی کسب و کار خود مجوزها و مجوزهای لازم را بگیرید. مقامات دولتی شهر یا شهرستان شما این اطلاعات را دارند. ممکن است بتوانید اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کرده و مجوز خود را بصورت آنلاین ثبت کنید. (شهرداری ها اغلب اداره ای با عناوین مرتبط با کارآفرینی دارند، حتما به آنها سر بزنید و با ایشان ارتباط برقرار کنید)

در مورد اینکه آیا نیاز به اخذ مالیات فروش اقلام غذایی خود دارید یا خیر ، با اداره مالیات یا کنترل کننده شهر  خود تماس بگیرید

دریابید که آیا نیاز به اخذ مالیات غذا دارید یا خیر.

نام برند خود را ثبت کنید. این احتمال وجود دارد که معروف شوید و کسی پیدا شود و ارزش معنوی کسب و کار شما را سرقت کند.

با کافه ها (تامین کیک های و کلوچه هایشان و ..)  ، کترینگ ها (تامین نان کنار غذا) ، لبنیاتی ها، سوپر مارکت ها ، ادارات(برای تامین میان وعده کارکنان) و کسب و کار های محلی شهرتان ارتباط برقرار کنید. این دسته از مشتریان شما می توانند منبع درآمد ثابتی را برای شما ایجاد کنند. شاید پولتان را دیر پرداخت کنند اما درآمدی ست که میتوانید روی آن حساب باز کنید.

در این مطلب تلاش کردیم یک راهنمایی درست و مفید را برای شما آماده کنیم. امیدواریم مسیر خود را بدرستی پیدا کنید و در آن به موفقیت واقعی دست پیدا کنید.

در پناه خدا پیروز و سربلند باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چگونه می توان یک تجارت نانوایی را از خانه خود راه اندازی کرد

فهرست محتوا

اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp
اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در email
Email
اشتراک گذاری در twitter
Twitter